en del af clecoconsult

cleco.dk er mødestedet for rengøringsbranchen. Her mødes folk og veksler erfaringer, indhenter ny viden, networker samt overvåger udbud.

Besøg cleco.dk og deltag i debatten

clebiz er et effektivt salgsværktøj til kalkulation, tilbudsberegning, kundehåndtering af tilbud, kontakter og salg til rengøringsbranchen.

Opret gratis konto

clemata er et system som hjælper dig med at håndtere; medarbejderplanlægning, opgaver, ferie/fravær, timeantal, kunder, løn m.m.

Book gratis demoChat med os

Åben chat

Alle hverdage kl. 9 til 12

Kig med, mens vi

Fjernstyrer

og taler i telefonen med dig.

Dowload til Mac eller Windows

Mail til os

support@clecoconsult.dk

Vi svarer indenfor 24 timer

Udvid værktøjskasse er moduler som passer til netop din virksomhed

clebiz tilbyder mange udvidelser og moduler som gør at du nemt kan samle alle dine behov i en samlet løsning.

Oversættelsesmodul

Mange professionelle rengøringsvirksomheder har engelsktalende medarbejdere. Derfor er det en meget nyttig funktion at alle lokaletyper, samt rengøringsinstruktioner er oversat. Teksterne bliver med dette modul automatisk oversat til engelsk. Så er du nemlig fri for at huske, hvad vindfang egentlig hedder på engelsk.

Modulet koster 49 kr. pr. måned ekskl. moms.


Lås dine nøgletal

Selvom clebiz tager udgangspunkt i INSTA 800, ved vi at det kan være forskelligt, hvor hurtigt man vil have sine medarbejdere til at løbe. Når du ved hvad dine nøgletal er, kan du nøjes med at justere baren til 90 % eller 110 %, alt efter hvad du synes. Du kan også låse dine programkoder, og du kan nøjes med blot gøre dette én gang.

Modulet koster 95 kr. pr. måned ekskl. moms.


Tilbud med afdelinger

Mange professionelle rengøringsvirksomheder giver tilbud til store kædekunder, hvor der er behov for at differentiere og udspecificere de enkelte afdelinger. Med dette modul kan du nemt udvide de tilbud som er henvendt til kunder med flere afdelinger – nemt og professionelt.

Modulet koster 49 kr. pr. måned ekskl. moms.