en del af clecoconsult

cleco.dk er mødestedet for rengøringsbranchen. Her mødes folk og veksler erfaringer, indhenter ny viden, networker samt overvåger udbud.

Besøg cleco.dk og deltag i debatten

clebiz er et effektivt salgsværktøj til kalkulation, tilbudsberegning, kundehåndtering af tilbud, kontakter og salg til rengøringsbranchen.

Opret gratis konto

clemata er et system som hjælper dig med at håndtere; medarbejderplanlægning, opgaver, ferie/fravær, timeantal, kunder, løn m.m.

Book gratis demoChat med os

Åben chat

Alle hverdage kl. 9 til 12

Kig med, mens vi

Fjernstyrer

og taler i telefonen med dig.

Dowload til Mac eller Windows

Mail til os

support@clecoconsult.dk

Vi svarer indenfor 24 timer

Hurtig og enkel tilbudsberegning for rengøringsbranchen…

Innovativ udregning af tidsforbrug, rengøringsfrekvenser, personaleomkostninger, transport, tilbudspriser etc.

Skab et professionelt tilbudsdokument på rekordtid!Tilbudsberegning

Banebrydende udregning og kalkulation af hhv. tidsforbrug, rengøringsfrekvenser, materiale-, løn- og transportudgifter – det hele leveret som et komplet og professionelt tilbudsdokument på rekordtid. clebiz er baseret på branchens nøgletal og tager altid udgangspunkt i dine stamdata. Dermed er du sikret det fulde overblik og deraf følgende korrekt tilbudsgivning.
lokaler tabel

skabeloner

Skabeloner

Hurtigt i gang via præfabrikerede skabeloner… Du er i gang på under 30 sekunder. De præfabrikerede skabeloner er lige til at gå til, og du kan med få klik tilføje eget logo og om ønskeligt indsætte dine egne formuleringer. Herefter er du klar til at sende dit første tilbud i et professionelt design. Arkiver dine tilrettede skabeloner i en relevant mappe og genbrug dem til dit næste tilbud. Lettere kan det ikke gøres!

Kunde-CRM

Enkelt og nytænkt CRM-system. clebiz indeholder et nyudviklet CRM-system, der gør det let og enkelt at holde styr på alle kunder og aftaler. Du kan oprette noter, indlægge påmindelser og arkivere tilbud mm. på specifikke kunder – og du kan vælge, om du på oversigtssiden vil se de daglige påmindelser straks du logger på.
overblik kunder

Dokumenter

Upload egne PDF-filer og logo. Har du relevante dokumenter liggende elektronisk - såsom virksomhedens miljø- og/eller virksomhedspolitik, kan du uploade dem med et klik og lade dem indgå som en del i det samlede tilbudsmateriale. Upload også dit firmalogo og clebiz vil automatisk indsætte det i dine tilbud. Resultatet er et let overskueligt tilbudsmateriale i et yderst professionelt look.

Tilføj ekstra services

Udvid forretningen med ekstra services… Med clebiz er det simpelt at tilføje ekstra services og data med de deraf følgende omkostninger i forb. med eksempelvis vinduespolering, gulvbehandling, hovedrengøring etc. – inkl. evt. maskinleje og kørsel. I clebiz har du ganske enkelt det bedste udgangspunkt for at levere et rengøringstilbud i allerhøjeste kvalitet.
skabelon ekstra services

kalender og påmindelser

Kalender og påmindelser

Opret noter, påmindelser og tilbud på specifikke kunder. Se de daglige påmindelser på oversigtsiden straks du logger ind. Du kan naturligvis tilgå kalenderen (via login) fra en hvilken som helst computer – og uanset hvor i verden, du befinder dig.