Hurtig & enkel tilbudsberegning.
Innovativ udregning af tidsforbrug, rengøringsfrekvenser, medarbejderløn, transport, tilbudspriser. Skab et professionelt tilbudsdokument på rekordtid! clebiz tager altid udgangspunkt i dine stamdata, og er baseret på nøgletal fra rengøringsbranchen. Hermed sikre du en korrekt tilbudsgivning

Kom straks igang med skabeloner.
Kom igang på under 30 sek. med de prælavede skabeloner. Tilret skabelonerne med dit eget logo, formuleringer og du er klar til at sende dit 1. tilbud. Gem dine tilrettede skabeloner og genbrug dem hver gang du laver et nyt tilbud.

Kunde-CRM. Enkelt & intuitivt.
clebiz har et indbygget og nytænkt CRM-system, der gør det nemt at holde styr på kunder og aftaler. Opret noter, påmindelser og tilbud på specifikke kunder. Se de daglige påmindelser på oversigt-siden med det samme du logger ind.

Upload dine egne PDF'er og logo.
Har du dokumenter som miljø -eller virksomhedspolitik. Upload dem med ét klik og gør dem til en del af dit sam- lede tilbud. Upload også dit logo, og clebiz vil automatisk indsætte det i dine tilbud.

Udbyg dit rengøringstilbud.
clebiz gør det nemt at tilføje ekstra services eller omkostninger som vinduespolering, gulv -og hovedrengøring, kørsel og maskineleje m.m. clebiz giver dig et komplet rengørings- tilbud i højeste kvalitet.

Prøv clebiz i 14 dage uden det koster dig en krone.